Sponsors

Deze bruisende vereniging heeft ruim 120 leden van verschillende leeftijden. Elke week spelen bevers, welpen, scouts en explorers begeleid door circa 30 vrijwilligers het scoutingspel.

Scouting Geffen wil een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van meiden en jongens, door middel van het aanbieden van afwisselende en uitdagende activiteiten. We doen dit met de kernwaarden van Scouting wereldwijd: leren door te doen, werken in subgroepen, ondersteuning door volwassenen, werken in thema, met oog voor tradities en door het volgen van de scoutwet. Scouting Geffen volgt hierbij de doorlopende leerlijn van Scouting Nederland, waardoor de jeugdleden steeds zelfstandiger worden, steeds meer meedenken over de opkomsten, met steeds meer verantwoordelijkheid en uiteindelijk bijvoorbeeld

Om deze visie te kunnen verwezenlijken doen we een beroep op onze eigen vrijwilligers die op basis van hun inzet bijdragen met de beschikbare materialen het scoutingspel van de jeugdleden uitdagend te maken. Om te kunnen vernieuwen en het scoutingspel op vele verschillende manieren aan te kunnen blijven bieden hebben we divers materiaal nodig. Daarom willen we een beroep doen op u als potentieel sponsor. Op de volgende pagina ziet u op welke manieren we elkaar kunnen versterken.

Aanmelden als sponsor van Scouting Geffen?

Meld je hier aan


Download flyer

Onze sponsors